VONALKÓDOLVASÓ:

DATALOGIC COBALTO

TERMÉK RÉSZLETEK

A Datalogic asztali modellje még az elmosódott vagy nagy sűrűségű kódokat is képes értelmezni. Nagy forgalmú üzletekbe, irodákba vagy postai csomagok feldolgozáshoz egyaránt ajánljuk.

44.900 + áfa

Termék részletek

A Cobalto CO5300-as egy divatos és kimagasló teljesítményű pultszkenner. Az 1D kódokat leggyorsabban értelmező készülékek egyike, amely omnidirekcionális és egysoros olvasására egyaránt alkalmas. A kisméretű, vagy elmosódott vonalkódokat is jó eséllyel ismeri fel, és a mozgó árucikkeken található kódokat is hatékonyan dolgozza fel.

 

Sikeres leolvasás esetén, a CO5300-as elején található zöld „fénykör” kékre vált, de emellett polifonikus hangszórója segítségével is jelezheti a kódok felismerését a készülék. A felhasználóbarát modell olvasási módjai között egy kapacitív érintőfelület segítségével lehet váltani, szkennelő egységének a dölésszöge pedig akár 30 százalékkal is megváltoztatható.

 

A Datalogic vonalkódolvasója alvó módban is használható, ebben az esetben minimális energiát fogyaszt, egészen addig, amíg el nem húznak egy árucikket előtte. A készüléket irodai és kereskedelmi felhasználásra egyaránt ajánljuk, többek közt a divatcikkeken, a belépőjegyeken, a dohányárukon vagy a postai csomagokon található kódok hatékony feldolgozására is alkalmas.

Fényforrás: 650 nm lézeres dióda (VLD)

Olvasóegység típusa: omnidirekcionális lézer

Támogatott vonalkód fajták: az összes elterjedt 1D kód (pl.: EAN13, CODE 128)

Olvasási sebesség: 1500 pásztázás/mp

Olvasási távolság: Code39 5 mil: 5-55 mm, EAN/UPC 13 mil: 0-275 mm

Elmozdítás tűrés: >4 m/sec 100%-os EAN13 kódon 10 cm-es távolságból

Leolvasás jelzés: LED „fénykör” (kék + zöld), hangjelzés

Interfész lehetőségek: USB

Ütésállóság: 1.2 m

Víz- és részecske lezáródási érték: IP30

Működési hőmérséklet: 0-40 ° C

Páratartalom: 5-90 %

Méretek: 110 * 99 * 150 mm

Súly: 440 g

 

 

Műszaki paraméterek

Eurocassa

Weboldalunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

Kapcsolat

Gödöllő Dózsa György. út 18. Fsz.6.

Telefon: (0670) 310-70-73

Email: rendeles@eurocassa.hu

© 2017 Copyright  Eurocassa - Mindenjog fentartva