VONALKÓDOLVASÓ:

DATALOGIC QD2430

TERMÉK RÉSZLETEK

A QD2430 kedvező áron teszi lehetővé 2D vonalkódok olvasását. A Datalogic terméke széles körben elérhetővé teszi a kétdimenziós vonalkódok olvasását és természetesen támogatja a hagyományos 1D vonalkódokat is.

34.900 + áfa

Termék részletek

Napjainkban a kétdimenziós kódok a fénykorukat élik a jelöléstechnika világában. A kétdimenziós kódok olvasási technológiája már elérhető áron beépíthető a vonalkódolvasó készülékekbe. A 2D szkennerek egyre népszerűbbek és egyre szélesebb körben alkalmazzák azokat. A Datalogic QD2430 megfizethető áron juttatja el a felhasználókhoz a 2D vonalkódok olvasásának lehetőségét.

 

A vonalkódolvasó nem csak nyomtatott 2D vonalkódokat képes olvasni, hanem monitorokról, okostelefonok és tabletek kijelzőiről is tud adatot gyűjteni. A vonalkódok omnidirekcionális, azaz bármely irányból történő beolvasása sem okoz gondot az eszköznek.

 

A QD2430 elegáns, ergonomikus felépítése és kiegyensúlyozott tömege lehetővé teszi, hogy kezelője hosszasan, kényelmesen dolgozzon vele anélkül, hogy elfáradna. A szkenner célzó rendszere a folyamatos használathoz lett igazítva, így a vonalkódolvasó kezelőjének szemeit kíméli, alacsony fényterhelés mellett is tökéletes munkát végez. A vonalkódolvasó halvány vörös színnel világítja meg a beolvasásra kerülő vonalkódot és eközben két kék LED fényháromszög segíti a vonalkódolvasó helyes pozicionálását.

 

A vonalkódolvasó a hagyományos 1D vonalkódoktól az összetett 2D kódokig, különböző felületekről (kijelzők, monitorok, hűségkártyák, címkék) képes beolvasni az adatokat.

 

A Datalogic QD2430-on kívül a csomagolásban mellékelten megtalálható az eszközhöz tartozó állvány is.

 

- Beolvasható 1D kódok: Minden hagyományos 1D vonalkód, beleértve a GS1 Databar

- Beolvasható 2D kódok: Aztec, Aztec Mesas, Data Matrix, MaxiCode, QR, Micro QR, China Han Xin

- Beolvasható postai kódok: Australian Post, British Post, Canadian Post, China Post, Japanese Post, IMB, KIX Post, Planet Code, Postnet, Royal Mail Code (RM4SCC)

- Beolvasható halmozott kódok: EAN/JAN kompozitok; GS1 DataBar kompozitok; GS1 DataBar kitejesztett halmozott; GS1 DataBar halmozott; GS1 DataBar halmozott omnidirekcionális, MacroPDF, MicroPDF417, PDF417,  UPC A/E kompozitok

- Olvasási távolság: kódtípustól, felbontástól, fényviszonyoktól, kontraszttól és mérettől függően akár 35 cm

- Képalkotó szenzor: Wide VGA, 752 x 480 képpont

- Fényforrás: 2 db pozicionálást segítő kék LED, megvilágítás 610 nm hullámhosszú piros LED

- Olvasás visszejelzés: csipogó (állítható hangerő és dallam), Datalogic "Green spot" Good read visszejelzés

- Kommunikáció: USB

- Tartozékok: vonalkódolvasó állvány

- Segédprogramok: DATALOGIC ALADDIN (vonalkódolvasó beállítások kezeléséhez), OPOS / JAVAPOS, REMOTE HOST DOWNLOAD (költségcsökkentés és hatékonyság növelése)

- Ütésállóság: 1,5 méterig

- Fényintenzitás: 86.000 lux

- ESD védelem 16 kV

- Por és cseppvédelem: IP42

- Működési hőmérséklet: 0 - 50 °C

- Tárolási hőmérséklet: -40 - 70 °C

- Szín: Fekete

- Méretek: 163 mm x 91 mm x 41 mm

- Tömeg: 145 gramm

 

Műszaki paraméterek

Eurocassa

Weboldalunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

Kapcsolat

Gödöllő Dózsa György. út 18. Fsz.6.

Telefon: (0670) 310-70-73

Email: rendeles@eurocassa.hu

© 2017 Copyright  Eurocassa - Mindenjog fentartva