POS Terminál

POSIFLEX KS-7415

TERMÉK RÉSZLETEK

A KS-7415 POS terminál a  Posiflex KS termékvonal legújabb tagja, amely egyben a méltán népszerű KS-7215 ésintőképernyős számítógép közvetlen utódja is. Megbízható, ellenálló eszköz, amely kiegyensúlyozott teljesítmény nyújt.

KÉRJEN AJÁNLATOT

RÉSZLETES LEÍRÁS

JELLEMZŐK

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

A Posiflex KS-7415 érintőképernyős POS terminál a megszokott formákat hozza el, jelentősen átalakított, modernizált hardverrel. A terminál legfontosabb jellemzői az ellenálló anyaghasználat, megbízhatóság és a kiegyensúlyozott stabil teljesítmény. Az időtálló forma egyben utal a termék népszerűségére és széleskörű ismertségére a kereskedelemben és vendéglátásban.

 

ERŐS IMMUNRENDSZER

Nem véletlen, hogy a Posiflex nem szakított a megszokott formával, hiszen az már számtalan helyen bizonyította, hogy a legmegterhelőbb körülmények között is derekasan helytáll. A ventilátormentes kialakítás okán masszív fémszerkezet biztosítja az eszköz hűtését, amely egyben fizikai védelmet is nyújt. A készülék háza zárt, mivel nincs szükség levegő áramoltatására a passzív hűtésnek köszönhetően. Így az üzembiztonság növekszik, hiszen a por és egyéb szennyeződések bejutása a készülékbe jelentősen korlátozott, gyakorlatilag az egész terminál zárt. A rezisztív kijelző működőképes marad akár jelentős szennyeződés esetén is.

 

MAGAS INTELLIGENCIA

A KS-7415-öt már nem a népszerű Intel Atom processzor hajtja meg, hanem az új négymagos J szériás Celeron processzor végzi el a feladatokat. A készülékben a DDR2-es memóriákat felváltották a gyorsabb és nagyobb DDR3L-as ramok. Az adatok tárolásáról pedig SSD háttértároló gondoskodik a klasszikus merevlemez helyett.

 

TAKARÉKOS JELLEM

A készülék fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettek a rendszer energiatakarékos komponensekből történő összeállítására. Így került a KS-7415-be a Intel Celeron alacsony energiaigényű lapkája és a szintén kis fogyasztású memória modulok.

 

HŰVÖS ATTITŰD

A KS-7415 POS terminál az alacsony fogyasztású alkatrészei egyben minimális hőkibocsájtásúak, ami lehetővé teszi a zárt készülékház és a ventilátormentes kialakítás alkalmazását is. A passzív hűtés teljesen zajmentes és aktív alkatrészek hiányában nem is fog meghibásodni. Továbbá a hiánya ellenére kiváló hűtési teljesítményt nyújtanak a passzív hűtőelemek.

 

MEGBÍZHATÓ PARTNER

A Posiflex KS-7415 a Magyarországon is jól ismert KS-7215 érintőképernyős számítógép közvetlen utódja. A népszerű elődmodell alapján készült a újonnan keletkező kereskedelmi igényeknek megfelelve belsőleg átalakított utód. A KS-7415 felmenője hazánkban közkedvelt kereskedelmi eszköz a nagyobb boltokban, üzletekben a Nemzeti Dohányboltokban, szórakozóhelyek pultjain és a szállodaiparban is. A Posiflex KS-7415-ben a gyártó megtartott mindent, ami eddig hasznosnak bizonyult, de hozzáadott a recepthez ott, ahol új követelmények jelentkeztek.

 

 

- Időtálló design

- Ventilátormentes hűtés

- Strapabíró kialakítás

- Ipari minőség

- Megbízható működés

 

- Processzor: Intel J1900 négymagos processzor, 2.00 Ghz / 2.42 Ghz, 2Mb Cache

- Rendszer memória: 4Gb DDR3L 1333 MHz SO-DIMM

- Merevlemez: 64 GB SSD

- Kijelző: 15” TFT LCD

- Maximális felbontás: 1024 x768 képpont

- Érintőpanel: Rezisztív 5 pontos multi-touch

- Párhuzamos port: Opcionálisan beépíthető

- Soros port: 2 db

- USB port: 6 db

- VGA port: Igen

- CF kártya csatlakozás: Igen

- Operációs rendszer: Windows PosReady 7 (Magyar nyelvű verzió előtelepítve az eszközön)

- Szín: Fekete

- Méretek: 375 mm (szélesség) x 304 mm (magasság) x 364 mm (mélység)

- Tömeg: 7,7 kg

Eurocassa

Weboldalunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

Kapcsolat

Gödöllő Dózsa György. út 18. Fsz.6.

Telefon: (0670) 310-70-73

Email: rendeles@eurocassa.hu

© 2017 Copyright  Eurocassa - Mindenjog fentartva