VONALKÓDOLVASÓ:

SUNLUX XL-2002

TERMÉK RÉSZLETEK

A feltörekvő gyártó kedvező árfekvésű asztali vonalkódolvasója forgalmas boltokban is jól teljesít az értékesítés frontvonalában.

34.900 + áfa

Termék részletek

A SUNLUX által tervezett vonalkódolvasók közös vonása, hogy rendkívül kedvező áron, szinte olcsón nyújtanak megbízható kiegyensúlyozott teljesítményt, megszokott funkciókat és formatervet. Az XL-2002 modell is ebben a szellemiségben készült, ügyelve a közepes és nagyforgalmú boltok elvárárásaira.

 

GYORS

Az asztali vonalkódolvasó húsz lézernyalábbal célozza meg a termékek vonalkódjait és percenként ezerötszáz pásztázást végez, adatfeldolgozó egysége pedig haladéktalanul továbbítja azokat a gazdaeszköz felé.

 

ERŐS

Robusztus kialakításának köszönhetően ellenáll a jelentősebb fizikai behatásoknak és akár másfél méter magasságból a kassza mellől a padlóra zuhanva sem sérül működése.

 

OKOS

Az XL-2002 olvassa az elterjedt egydimenziós vonalkódokat, tehát a legtöbb kiskereskedelmi egység igényeit kivétel nélkül képes kiszolgálni.

 

OLCSÓ

A funkciók palettájához és ellenállóképességhez mérten a SUNLUX asztali vonalkódolvasója egyértelműen bajnoki címet érdemel a kategóriatársai között.

 

GARANCIA A SIKERRE

A Pénztárgépcentrum a SUNLUX partnereként forgalmazói garanciát nyújt a megvásárolt XL-2002 típusjelzésű asztali vonalkódolvasókra.

 

Fényforrás: 650 nm látható fényű lézeres dióda (VLD)

Fényforrás konfiguráció: 20 lézernyaláb, 5 olvasási mező, mezőnként 4 párhuzamos lézersugár

Fény: napfény, 4000 LUX

Olvasóegység típusa: omnidirekcionális lézer

Támogatott vonalkód fajták: az összes elterjedt 1D kód (például.: UPC, EAN, JAN kódok, ISBN/ISSN, Code 39, Code 128 és így tovább)

Olvasási sebesség: 1500 pásztázás másodpercenként

Olvasási távolság: EAN/UPC 0,33 mm 0-220 mm

Olvasási visszajelzés: piros és kék fény (LED) és hangjelzés (programozható hangszín és hangerő)

Interfész lehetőségek: USB

Ütésállóság: 1.5 m

Tápellátás: 5 V / 0.25 A

Működési hőmérséklet: 0 - 45 ° C

Tárolási hőmérséklet: -20 - 60 ° C

Páratartalom: 5-95 %

Méretek: 110 mm x 100 mm x 149 mm

Súly: 314 g

 

Műszaki paraméterek

Eurocassa

Weboldalunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

Kapcsolat

Gödöllő Dózsa György. út 18. Fsz.6.

Telefon: (0670) 310-70-73

Email: rendeles@eurocassa.hu

© 2017 Copyright  Eurocassa - Mindenjog fentartva