Pénztárgép vásárlás

Bemutatkozik az új Micra Jota E

Micra Jota E

A Micra pénztárgépei már évek óta népszerű választásnak bizonyulnak – nem hiába. A praktikus és felhasználóbarát kialakítás a mindennapi használatot kifejezetten gördülékennyé teszik, üzletekben, élelmiszerboltokban vagy éppen dohányboltokban is előszeretettel használják ezeket az eszközöket.

Az évek alatt sokféle pénztárgéppel találkozhattunk a Micra márkától, a legújabb modelljük most még több elengedhetetlen újítással támogatja az eladást: megérkezett a Micra Jota E!

Ebben a cikkünkben most ezen a praktikus és új eszközön a fókusz – részletesen ismertetjük a legfontosabb tudnivalókat és az újdonságokat. 

Miben új a Micra Jota E?

Ez az eszköz egy naprakész, újgenerációs kiskassza, izgalmas új funkciókkal.

A pénztárgép, az előző modellekkel ellentétben 4G-s modemmel felszerelt, emellett pedig hordozható is, ami még praktikusabbá teszi.

Az új, Micra Jota E modellben a már sokak által ismert és kedvelt Micra Jota S és M pénztárgépek legfőbb tulajdonságai most továbbgondolva, újabb fejlesztésekkel és funkciókkal vannak jelen.

Modern és kifinomult megjelenés

Már első ránézésre is egyből szembetűnik az eszköz letisztult kialakítása. Kis méretéből és minimális súlyából adódóan a pénztárgép könnyen hordozható, ami miatt csak még hatékonyabban támogatja a mozgóárusok munkáját. 

A kis méretéből adódóan pedig rendkívül praktikus is: nem foglal sok helyet, akár kisebb helyiségekben is kényelmesen, zavartalanul elfér.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az eszköz?

Vessünk egy pillantást arra, hogy milyen újdonságokat kínál ez a praktikus pénztárgép!

Kompatibilitás más eszközökkel

A Micra Jota E összeköthető akár több interfésszel is, emellett pedig az előző Jota modellekkel is teljes mértékben kompatibilis, ráadásul nyitott PLU-driver csomag is jár hozzá.

Testreszabhatóság

A pénztárgép összesen 24 programozható gyorsgombbal rendelkezik, amikkel a leggyakrabban használt funkciót csupán egy nyomással elérhetővé válnak, ezzel pedig a bolti folyamatok jelentősen időhatékonyabbá válnak. 

Felhasználóbarát kialakítás

Ez az új modell egy érthető és követhető szerviz és kezelői programmal érkezik, ami ingyenesen letölthető.

Micra Jota E

Amire mindig számíthat

A Micra Jota E még mozgásban is remekül teljesít, hiszen strapabíró akkumulátorának hála hosszú ideig és hatékonyan támogatja Önt út közben vagy kültéren is.

Megbízható kasszarendszer az Ön igényei szerint

A Micra megbízható modelljei kínálatunkban is megtalálhatóak. Megbízható működésük és korszerűségük miatt sokak választása esik erre a praktikus pénztárgépre – kérjen Ön is egyedi ajánlatot!

Az eszköz mellé 0-24 órás gyorsszervízt biztosítunk, így meghibásodás esetén azonnal számíthat ránk, a nap bármelyik percében, mi pedig a lehető leggyorsabban orvosoljuk a problémát. Ha pedig komolyabb javításra lenne szükség, cserepénztárgépet is biztosítunk.

Amennyiben Ön is szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról, vagy még nem biztos abban, hogy mi az Ön számára legmegfelelőbb választás, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email

Segítségre van szüksége?

Adja meg elérhetőségeit és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

0
Kosár
  • No products in the cart.