Pénztárgép vásárlás

Így alakítja át a tranzakciókat egy hordozható pénztárgép

A kiskereskedelmek mindennapos működését a hordozható pénztárgép elterjedése és széles használata szervesen reformálta. 

A vásárlók kiszolgálása és az ügyfélélmény egy teljesen új szintre emelkedett az új pénztárgép megjelenése után – napjainkban pedig már szinte elképzelhetetlen lenne néhány szolgáltató hatékony működése a praktikus és hordozható eszközök nélkül.

Ebben a cikkben most közelebbről megvizsgáljuk, hogy a hordozható pénztárgépek milyen változásokat hoztak a kiskereskedelmek működésébe és milyen módon segítik azok gördülékeny működését.

Mi számít kiskereskedelmi tevékenységnek?

Ahhoz, hogy megvizsgáljuk a hordozható pénztárgép megannyi előnyét, először is meg kell határoznunk, hogy milyen tevékenység számít kiskereskedelmi tevékenységnek.

Ezeknek a meghatározásában a TEÁOR’08 tevékenységmeghatározását kell alapul venni – az abban meghatározott tevékenységek minősülnek kiskereskedelmi tevékenységnek, mint például:

  • az élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem
  • ruházat kiskereskedelem
  • iparcikk jellegű bolti kiskereskedelem
  • dohányáru-kiskereskedelem
  • egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem

Nem számít kiskereskedelmi tevékenységnek az, amikor a gyártó nagykereskedőnek vagy viszonteladónak, illetve amikor a nagykereskedő viszonteladónak vagy kiskereskedőnek értékesít olyan csatornán, ami nem bárki számára hozzáférhető.

Kiknek segíti a munkáját a hordozható pénztárgép?

Mivel a hordozható pénztárgép lehetővé teszi a nem helyzet kötött munkavégzést, mozgóárusok vagy változó telephelyű vállalkozások számára elengedhetetlen segítséget nyújt a mindennapi tevékenységeik során. Piaci árusok vagy taxisok számára remek választásnak bizonyul, hiszen utazás alatt egyszerűen tárolható és használható az eszköz.

A hordozható pénztárgép által nyújtott előnyök

Ez a praktikus eszköz sokféleképpen járul hozzá a minőségi vásárlói élmény biztosításához és a vállalkozók munkavégzésének a megkönnyítéséhez.

Hosszú üzemidő

A hordozható pénztárgépek között megtalálhatóak remek akkumulátorral ellátott modellek, melyek hosszú üzemidejüknek köszönhetően a munkavégzést zavartalanná teszik. Nem kell aggódni amiatt, hogy a pénztárgép cserben hagyja az értékesítőt munkavégzés közben, ráadásul az akkumulátor csere is gyorsan elvégezhető bizonyos típusoknál.

Felhasználóbarát kialakítás

Ezek az eszközök a praktikusság megtestesítői, így a felhasználóbarát kialakítás kiemelten fontos szerepet kapott. A könnyű és gyors kezelhetőség hozzájárul a mozgóárusok tevékenységeinek a megkönnyítéséhez, hiszen nem igényel bonyolult össze-és szétszerelést. 

Testreszabhatóság

Egy hordozható pénztárgép nemcsak praktikus, hanem kiváltképp alkalmazkodó is egy-egy tevékenységi körhöz. A pénztárgépekhez igény szerint csatlakoztatható vonalkód olvasó vagy éppen mérleg is, ami piaci árusok esetében elengedhetetlen a pontos értékesítéshez.

A hordozható pénztárgép megannyi lehetőségei

Ezek a pénztárgépek praktikus és egyszerű kezelhetőségük miatt nemcsak a változó telephelyű vállalkozások és a mozgóárusok számára remek választás, hanem azok számára is, akik egy felhasználóbarát eszköz után kutatnak, ami minden igényüknek megfelel.

Ráadásul a hordozhatóság új lehetőségeket is kínál egy kiskereskedelem számára: a tevékenységét változatos helyszíneken tudja végezni, termékei pedig nagyobb közönség előtt válnak elérhetővé – ami által nagyobb bevételre is szert tehet.

Találja meg Ön is a legjobb pénztárgépet vállalkozása számára

Egy vállalkozás esetében elengedhetetlen az értékesítéshez megfelelő eszközök beszerzése – amik nemcsak kifogástalanul működnek, hanem a tevékenységi körhöz is remekül illeszkednek. 

Kínálatunkban kiváló hordozható pénztárgépek közül válogathat, emellett pedig egy helyről kényelmesen beszerezheti a szükséges tartozékokat is – ha pedig még nem biztos a választásban, szakembereink készségesen segítenek Önnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kapjon Ön is egy megbízható rendszert kézhez, amivel az értékesítés élmény!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email

Segítségre van szüksége?

Adja meg elérhetőségeit és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

0
Kosár
  • No products in the cart.