Pénztárgép vásárlás

Rólunk

AKIKKEL MÁR DOLGOZTUNK EGYÜTT,

Referenciáink és partnereink

Kimagasló szakértelem 1992 óta

Köszöntjük Önt az Eurocassa oldalán, ahol több, mint 30 éves tapasztalattal segítünk a pénztárgépek világában eligazodni!

Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségű pénztárgépeket biztosítsuk partnereink számára a mai modern megoldások ötvözésével, azonban ez még közel sem minden. Számunkra az Ön elégedettsége élvezi a legfőbb prioritást, így a pénztárgépek mellett kimagasló minőségű szolgáltatást is nyújtunk minden ügyfelünknek, akiknek ránk esik a választása.

Partnereink számára akár, 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk, hiszen a minőség és a megbízhatóság számunkra elengedhetetlen szempontok ahhoz, hogy a hosszú távú és a sikeres együttműködés megvalósuljon – szerviz szolgáltatásunk pedig az egész országban elérhető.

Az Eurocassa pénztárgép megoldásai lehetővé teszik, hogy egyedi és személyre szabott elképzeléseket is megvalósítsunk, amihez Örök garanciát is kínálunk a partnereink számára. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a piacra lépésünk éve (1992) óta több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk a magunkénak, illetve hogy a 2014-es és a 2015-ös Sziget Fesztiválon, Balaton Soundon és a Volt Fesztiválon is jeleskedhettünk a pénztárgépeinkkel.

Emellett pedig szolgáltatásainkkal trafikokat is támogatunk, melyek esetében jelentős részesedéssel rendelkezünk.

Bemutatóteremmel állunk ügyfeleink rendelkezésére

Amennyiben Ön is szeretne alapos képet kapni az általunk kínált pénztárgépekről és a szolgáltatásokról, látogasson el bemutatótermünkbe, ahol minden kérdésére szívélyesen válaszolunk!

Célkitűzés

Hogy hogyan tudnak pénztárgépeink hozzájárulni az Ön sikeréhez?

A Magyarországon működő kiskereskedelmi és vendéglátó egységeket színvonalas pénztárgépekkel, kereskedelmi rendszerekkel, mérlegekkel és perifériákkal támogatjuk, hogy a lehető legnagyobb üzleti sikereket érjék el. Azonban az eszközök mellett minőségi és alapos műszaki támogatást is nyújtunk a zavartalan és gördülékeny működés érdekében, hogy kimagasló ügyfélélményt biztosítsunk.

Nálunk találkozik a szakértelem és a minőség.

Milyen előnyöket biztosítunk?

Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Kiváló szakemberekkel dolgozunk együtt.

Szerviz szolgáltatásunk az egész országban elérhető.

Kedvező ár/érték arány.

Egyszerű, gyors ügyintézés.

Hosszú távú együttműködésre törekszünk.

Komplex megoldásokat és cserekészülékeket is kínálunk (mérleg, vonalkódolvasó, az eszközökhöz szükséges szoftverek, stb.).

Lehetőséget biztosítunk Szolgálati Szerződésekre, így akár 0-24-ben az üzemeltetéssel kapcsolatos problémákat levesszük az Ön válláról.

Segítünk a pénztárgépek cégátírásának egyszerű és gyors lebonyolításában mindössze néhány órán belül.

IMIN SWAN1 15.6 Android POS terminálok

Segítünk a választásban!

Egyedi igényeit minden esetben felmérjük, majd ezt követően ajánlunk az Ön számára pénztárgépet vagy komplett adóügyi kereskedelmi rendszert.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is együttműködhetünk!

Tisztelettel és üdvözlettel:
Izsák Bence
ügyvezető
Gepárd Logistic Kft.

Segítségre van szüksége?

Adja meg elérhetőségeit és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

0
Kosár
  • No products in the cart.