Pénztárgép vásárlás

Szolgáltatásaink

Miben fogunk segíteni?

Bemutatjuk szolgáltatásainkat

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük Partnereink és leendő Partnereink visszajelzései alapján, hogy minden igényüket kielégítsük és hosszú távú együttműködést tudjunk kialakítani. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb EuroCassa pénztárgép kiválasztásával hozzásegítsük partnereinket személyre szabott elképzeléseik megvalósításához.

garancia

0-24 gyors szervíz

Szerződött jogviszonyú szolgáltatásaink által Önnek nem kell aggódnia azon, ha hétvégén vagy akár éjszaka hibásodik meg a pénztárgépe, hiszen ránk mindig számíthat!

garancia

Kötelező éves felülvizsgálat

A kötelező éves felülvizsgálat egyik legfontosabb eleme, hogy időben meglegyen. Mi figyeljük a lejárat határidejét Ön helyett és határidőre elvégezzük a munkát.

garancia

Cégátírás

Pénztárgépek cégátírása, akár pár órán belül teljeskörű ügyintézéssel és adatkommunikációs szerződés megkötésével vállaljuk.

garancia

Örök garancia

Pénztárgépének meghibásodásának a kockázatát átvállaljuk örök garanciánkkal, és éjjel-nappali EuroCassa szervizszolgálatunkkal.

meeting

0-24 gyors szervíz

Általában mindig a legváratlanabb helyzetekben hibásodnak meg körülöttünk a dolgok. Szerződött jogviszonyú szolgáltatásaink által rövid határidejű 0-24 gyors szervizt üzemeltetünk, így nem kell aggódnia akkor sem, ha éjszaka hibásodik meg a pénztárgépe. Amennyiben fennakadást vagy hibát észlel, mi segítünk!

Kötelező éves felülvizsgálat

Amennyiben online pénztárgépet használó vállalkozással rendelkezik, úgy minden évben el kell végeztetni a pénztárgépe éves felülvizsgálatát. Ilyenkor megvizsgálják, hogy nem történt-e illegális beavatkozás a pénztárgépen, hogy a működési körülmények megfelelnek-e a jogszabályi előírásoknak, illetve szükséges-e az AEE akkumulátorok cseréje. Tudjuk, hogy ennek a vizsgálatnak határidőre meg kell történnie, ezért törekszünk arra, hogy minél gyorsabban és precízebben elvégezzük.

Cégátírás

A cégátírásra akkor lehet szükség, ha megváltozik a cég működési formája, illetve ha használt pénztárgépet vásárol és szeretné a saját cégére átíratni. Ilyen esetekben a cégátírást, akár pár órán belül teljes körű ügyintézéssel átvállaljuk. A régi cég részére elvégezzük és átadjuk a pénztárgép adatmentését és segítünk az adatkommunikációs szolgáltatás felmondásában. Az új cég részére pedig átszemélyesítjük a pénztárgépet és megkötjük az adatkommunikációs szerződést is.

Cserepénztárgép

Ha elromlik a pénztárgépe, akkor nem kell aggódnia, mivel biztosítunk az Ön számára egy cserepénztárgépet, hogy az üzlet zavartalanul mehessen tovább. Az átadással kapcsolatos minden ügyintézést átvállaljuk ebben az esetben. Figyelünk arra is, hogy az adatvédelmi irányelveknek megfelelően történjen a csere.

Örök garancia

Online pénztárgépeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállási szabályoknak megfelelően forgalmazzuk, és a hivatalos magyarországi garancia érvényes rá. Nem kell tartania attól, hogy meghibásodik pénztárgépe egy váratlan helyzetben. Örök garanciánk és non-stop szervizünk által bármikor igénybeveheti szervizszolgáltatásunkat. Komolyabb javítás esetén biztosítunk az Ön számára cserepénztárgépet is, hogy az üzlete zavartalanul mehessen tovább.

Egyedi ajánlat

Nehéz a választás?

Kérje szakértőink segítségét

Segítségre van szüksége?

Adja meg elérhetőségeit és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

0
Kosár
  • No products in the cart.