Pénztárgép vásárlás

Perifériák

Perifériák

Mindent egy helyről, egyszerűen. 

Ügyfeleinek hatékony kiszolgálásának érdekében javasolt olyan kiegészítőket beszereznie pénztárgépe mellé, amelyekkel tudja biztosítani számukra az egyszerű, örömteli vásárlási élményt. 

Kínálatunkban megtalál minden olyan perifériát, amely kielégíti az Ön és vásárlói igényeit. Válassza az EuroCassát, és szerezze be pár kattintással az összes, üzletének eredményes működéséhez szükséges pénztárgépet és kiegészítőket egy helyről!

Nem találja, amit keresett, vagy nem tudja, hogy mire lenne szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készségesen segítenek Önnek!

Perifériák

Címkenyomtatók

Praktikus, könnyen elhelyezhető eszközök. Hő-, papír- és műanyagcímkére való nyomtatásra egyaránt alkalmas címkenyomtatókat is megtalál kínálatunkban.

POS Terminálok

Nagy teljesítményű terminálok rendkívül jó strapabírósággal. Az eszközök naprakész, felhasználóbarát érintőképernyős kialakítással rendelkeznek, amikkel a napi munkavégzés gördülékenyen végezhető el.

POS perifériák

Megbízható és modern mágneskártya olvasók és másodmonitorok, melyekkel a vevők kiszolgálása és az információközlés hatékonyan kivitelezhető.

Kasszafiókok

Biztonságos, strapabíró és átláthatóan rendszerezhető kasszafiókok. Használatuk rendkívül praktikus, egyes modelleken vésznyitó kar is megtalálható.

Árazógépek

Egyszerűen, hatékonyan használható árazógépek széles karakter választékkal. Készletünkben kis és nagy felhasználásra is alkalmas eszközök közül tud válogatni.

Segítségre van szüksége?

Adja meg elérhetőségeit és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

0
Kosár
  • No products in the cart.