VONALKÓDOLVASÓ:

ARGOX AI-6800

TERMÉK RÉSZLETEK

Az Argox AI-6800 a felső kategóriában lendül támadásba. A vonalkódolvasó ötvözi a kiváló minőséget és teljesítményt a strapabíró, de mégis vonzó külsővel.

 

A készülék most állvánnyal együtt kitűnő áron vásárolható meg.

 

22.900 + áfa

Termék részletek

Az AI-6800 típusú prémium kategóriás Argox vonalkódolvasó, gördülékenyen olvassa a gyenge minőségű, halvány, sérült, szennyezett vonalkódokat is. A lineáris képalkotó technológia alkalmazása révén az Argox AI-6800 okostelefonok, tabletek és számítógépek képernyőjén megjelenített vonalkódokat is képes leolvasni. A vonalkódolvasó a sikeres olvasásról a hangjelzés mellett rezgéssel is jelzi a művelet sikeres végrehajtását.

 

A gumírozott borítás és IP65 szabvány szerinti védetségének köszönhetően 1,8 méterig ütésálló az eszköz. Továbbá a por és közvetlen vízsugárral való lefröcskölés sem tesz kárt a vonalkódolvasóban. A készülék kialakítása révén az Argox szerint, akár esőerdőben vagy sivatagban használva is üzemképes marad, ami más gyártók ipari vonalkódolvasóiról sem mondható el minden esetben.

 

A készülék állványa falra és asztalra egyaránt rögzíthető így minden esetben a megfelelő helyen és pozícióban áll használója rendelkezésére.

 

A készülék kitűnő választásnak bizonyul olyan vállalkozások számára, ahol kültéren vagy szélsőséges körülmények között van szükség a használatára, akár ipari környezetben is és a leolvasandó kódok bizonytalan minősége és állapota sem akadály számára.

- Beolvasható 1D kódok: Minden hagyományos 1D vonalkód, beleértve a GS1 Databar

- Beolvasható halmozott kódok: GS1 DataBar kompozitok; GS1 DataBar kitejesztett halmozott; GS1 DataBar RSS14 halmozott; C16K, CodaBlockF

- Olvasási távolság: kódtípustól, felbontástól, fényviszonyoktól, kontraszttól és mérettől függően akár 56,5 cm

- Olvasási sebesség: 700 olvasás másodpercenként

- Optikai rendszer: Lineáris képalkotó

- Fényforrás: Piros 625 nm hullámhosszú LED

- Fényintenzitás: 0 - 100.000 lux

- Olvasás visszejelzés: hang, fényjelzés (LED) és vibráció

- Kommunikáció: USB

- Tartozékok: vonalkódolvasó állvány

- Ütésállóság: 1,8 méterig

- Por és cseppvédelem: IP65

- Működési hőmérséklet: -20 - 60 °C

- Tárolási hőmérséklet: -30 - 70 °C

- Szín: Fekete

- Méretek: 158 mm x 94 mm x 76 mm

- Tömeg: 140 gramm

Műszaki paraméterek

Eurocassa

Weboldalunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

Kapcsolat

Gödöllő Dózsa György. út 18. Fsz.6.

Telefon: (0670) 310-70-73

Email: rendeles@eurocassa.hu

© 2017 Copyright  Eurocassa - Mindenjog fentartva