BLOKKNYOMTATÓK:

POSIFLEX AURA-6900

TERMÉK RÉSZLETEK

A Posiflex legújabb készüléke halkan és nagy sebességgel készíti el a számlákat, ráadásul vonalkódok nyomtatására is felhasználható.

Termék részletek

Az Aura 6900 egy kimagasló képességű és kedvező árú blokknyomtató. Fejlett processzorának köszönhetően rendkívül gyorsan dolgozza fel a számítógépről érkező adatokat, a nyomtatási sebessége pedig 200 mm másodpercenként, ami még a legforgalmasabb üzletekben is elengedő lehet.

 

A QR kódok nyomtatására is alkalmas készülék halkan dolgozik, a hibákról és a papír kifogyásáról pedig LED-es jelzőfényekkel értesíti a felhasználóit. A tekercsek könnyedén cserélhetőek benne; a guriga eltávolítása után, csak bele kell dobni az új papírt a feladat folytatásához.

 

A legújabb Posiflex modellt soros és USB porttal is megrendelheti tőlünk. A készülékkel 80 és 58 mm széles hőpapírokra egyaránt nyomtathat, az ehhez szükséges leválasztó egység az alapfelszereltség része.

Eurocassa

Weboldalunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

Kapcsolat

Gödöllő Dózsa György. út 18. Fsz.6.

Telefon: (0670) 310-70-73

Email: rendeles@eurocassa.hu

© 2017 Copyright  Eurocassa - Mindenjog fentartva