Pénztárgép vásárlás

Az IMIN D2 10.1 vevőkijelző dinamikus lehetőségei

iMin D2 10.1 Android POS Terminál NTAK Rendszerekhez

Egy vendéglátóhely, kiváltképp egy étterem esetében a magas színvonalú ételek és a magával ragadó megjelenés mind hozzájárulnak a szolgáltatás elsőrangú élményéhez – de mi a helyzet magával a kiszolgálással?

A zökkenőmentes, gyors és dinamikus kiszolgálás a vendégek és az alkalmazottak számára is egyaránt nélkülözhetetlen – az IMIN D2 10.1 vevőkijelzője pedig szinte már nélkülözhetetlen funkciókkal járul hozzá ezeknek a következő szintre emeléséhez.

Ebben a bejegyzésünkben most az IMIN D2 10.1 vevőkijelző megannyi lehetőségét ismertetjük, ami a fogyasztók és az alkalmazottak élményét is egyaránt megszínesíti!

Kiszolgálás személyre szabottsággal spékelve

Az IMIN D2 10.1 vevőkijelző leglátványosabb tulajdonsága evidensen a képernyőn megjeleníthető vizuális elemek.

A kijelzőn Ön játszi könnyedséggel meg tudja jeleníteni vendéglátóhelye logóját, ráadásul még több képpel is színt vihet a kiszolgálásba. Az üzletre jellemző vizuális elemek képesek nemcsak a tranzakciókat és a rendelést, hanem a vendéglátó egységben eltöltött időt is élménydúsabbá varázsolni, ami miatt a fogyasztókat a jövőben akár visszatérő vendégekként láthatják viszont. 

Egyszerre elegáns és praktikus

Noha a képernyő által adott lehetőségek az élmény testre szabására már magában kedvezőek, nem hanyagolható el a vevőkijelző kialakítása sem.

Egy rendkívül letisztult, modern és karcsú formavilággal rendelkezik az eszköz, ami szinte bármilyen vendéglátó egység tematikájához és kialakításához remekül illeszkedik. A praktikus kialakításnál ráadásul a helytakarékosság sem volt utolsó szempont, így a vevőkijelző kisebb pultokon is gond nélkül elhelyezhető.

A kijelző nevéből pedig a képernyő méretére is tudunk következtetni: a 10.1” 1280 x 800-as felbontásnak felel meg, így gyakorlatilag egy közepes monitor méretével kell számolnia. 

A képernyő karcsú kialakítását a masszív lába pedig kiváló stabilitással ruházza fel a vevőkijelzőt, így nem kell amiatt aggódnia, hogy az eszköz véletlen, egy kisebb óvatlan mozdulat során leesik vagy felborul, ezzel súlyos károkat okozva az eszközben.

Egy funkció, ami szinte már elmaradhatatlan 

Az IMIN D2 10.1 praktikusan felajánlja a vevőknek a vásárlás befejeztével a borravaló lehetőségét, nem is akárhogy: megbízható rendszere a borravalót rendelet szerint automatikusan felvezeti a nyugtára, ezzel is gördülékenyebbé téve az Ön folyamatait. 

A borravaló adását a vendégek számára egy kényelmes és gyors folyamattá teszi – a vendégnek mindössze csak ki kell választania a megadott százalékos lehetőségek közül, hogy mennyi borravalót kíván adni. Ezúton a vevőkijelző a borravaló adásába egy kellemes, modern csavart visz, aminek hála a vendégek nagyobb eséllyel fejezik ki elégedettségüket a borravaló sokkal könnyebb adásával.

Ez természetesen az Ön vendéglátó egysége számára jelentős árbevétel növekedést is okozhat – a tranzakció megkönnyítése és annak gördülékeny végrehajtása nemcsak a vendégek, hanem az Ön számára is kedvező lehetőségeket kínál.

Tekintse meg a borravaló adás funkciót élesben!

Ha pedig szeretné megtekinteni a borravaló adás funkciót élesben is, bátran ajánljuk Önnek az alábbi videónkat, ahol ezt jól láthatóan szemléltetjük!

Akár még terminálként is megállja a helyét

Az eszköz által kínált előnyöknek azonban még nincs vége: a vevőkijelző még kiegészítő kasszának is beállítható, sőt, a fő terminál szerepét is hősiesen ellátja. 

Ettől a funkciótól pedig kiváltképp megbízható partnerré válik, hiszen egy előreláthatatlan rendszer meghibásodás során gyorsan és problémamentesen látja el a vevőkijelző a terminál feladatait, így a bevétel kiesés veszélyével egyáltalán nem kell számolni.

Tegye le Ön is voksát az IMIN D2 10.1 vevőkijelző mellett

Bátran kijelenthetjük, hogy az IMIN D2 10.1 a vásárlók élményét a magasabb szintre emelik, a kollégák munkafolyamatait pedig motivációval és gördülékenységgel itatja át – üzleti folyamataiban és árbevételében is sikeres eredményeket realizálhat.

A termékről itt tud részletes információkat olvasni, illetve megrendelni azt.

Amennyiben Ön is szeretné vendéglátó egységét ezzel a vevőkijelzővel bővíteni, örömmel segítünk Önnek a telepítésben és a beüzemelésben, és még a rendszer elsajátításában is. 

Ha pedig szeretné élőben is szemügyre venni az eszközt, bemutatótermünkben szabadon kipróbálhatja azt, hogy a legjobban megalapozott döntést tudja meghozni.

Keressen minket a részletekért bátran!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email

Segítségre van szüksége?

Adja meg elérhetőségeit és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

0
Kosár
  • No products in the cart.